• L - S 07.00 - 22.00 Duminica: doar programari
  • 0758.817.789 contact@climato.ro

Garantie

HomeGarantie
Garantie interventii

Calitatea serviciilor pe care le oferim este importantă atât pentru dumnevoastră, cât și pentru noi. Ne dorim să ajungem pe locurile fruntașe din toate punctele de vedere, atât al echipei propriu-zise de specialiști, ce fac din imposibil posibil și realizează lucrări foarte importante, cât și al seriei de produse și dispozitive pe care le folosim în intervențiile noastre.

Procesul de selecție al membrilor echipei este unul riguros, tocmai pentru că dorim să avem parte numai de reușite. Doritorii sunt supuși unor teste pentru a ne asigura că își pot îndeplini îndatoririle din timpul execuției diverselor servicii. Funcționăm conform standardelor impuse de lege, suntem autorizați și calificați pentru aceste servicii.

Dacă ne mândrim cu echipa noastră, la fel procedăm și cu lucrările pe care le preluăm și oferim garanție pentru oricare serviciu pe care vi-l punem la dispoziție. Mai multe detalii despre acest lucru vă așteaptă oricând și le veți primi în momentul în care sesizați o eventuală problemă cu aparatul de aer condiționat.

Service aer conditionat.

Apeleaza