• L - S 07.00 - 22.00 Duminica: doar programari
  • 0758.817.789 contact@climato.ro

Service aer conditionat industrial

HomeService aer conditionat industrial
Servicii corporate

Oferim servicii complete de montare, întreținere și igienizare a aparatelor de aer condiționat de uz interior, precum și pentru cele de tip industrial. Pentru acestea din urmă este nevoie de tehnici speciale, adaptate fiecărui tip de aer condiționat industrial. Astfel, vă punem la dispoziție următoarele servicii:

  • Service aparat de aer condiționat pentru birou
  • Service aparat de aer condiționat pentru depozit
  • Service aparat de aer condiționat pentru hale industriale

Răspundem prompt solicitărilor dumneavoastră și facem tot posibilul să ne deplasăm în timp util. Ca și în cazul aparatelor de aer condiționat de interior prima etapă este analizarea amănunțită a sistemului de răcire.

Începem prin a verifica termostatul, după care încercăm să descoperim eventuale probleme la rețeaua electric[ și în cele din urmă, testăm siguranțele. Pasul următor este efectuarea unei igienizări profesionale a componentelor aparatului de aer condiționat, dat fiind faptul că mediul industrial este de cele mai multe ori contaminat cu praf.

Scopul nostru este acela de a ne face clienții fericiți, astfel încât numele echipei noastre să prindă din ce în ce mai mult contur. Specializarea noastră este calitatea serviciilor de reparații pentru orice tip de aparat de aer condiționat, pe care o oferim în fiecare sector din București și în fiecare locuință.

Service aer conditionat.

Apeleaza