• L - S 07.00 - 22.00 Duminica: doar programari
  • 0758.817.789 contact@climato.ro

Suntem alegerea cea mai buna pentru inteventii asupra aparatului tau de aer conditionat. Contacteaza-ne cu incredere!

Peste 10 ani de experienta in domeniu

Calitatea sau cantitate? Este o întrebare pe care fiecare dintre noi ne-o adresăm atunci când suntem în situația de a opta pentru un serviciu. Fie că este vorba despre montarea unui aer condiționat, ori de repararea acestuia, fie că ai nevoie de o echipă de specialiști care să rezolve enigma zgomotului neplăcut al aerului condiționat industrial, aici este locul potrivit. De ce? Simplu! Pentru că excelăm în toate serviciile, datorită seriozității cu care tratăm fiecare client și pentru faptul că încercăm să oferim servicii de calitate de la A la Z.

Ce ne diferențiază față de ceilalți? Nu spunem niciodată „nu” provocărilor. Executăm orice lucrare și nu facem diferențe între clienții mari și mici. Suntem o echipă de profesioniști pasionați și autorizați și lucrăm cu aparatură de ultimă generație, pentru a ne asigura că lucrările noastre au viață veșnică.

Montăm și asigurăm service și întreținere pe modele ale brandurilor cu rezonanță de pe piață precum Dalkin, Hitachi, LG, Carrier, Samsung, Wirlpool sau Haier. Ne ocupăm de orice situație de criză, indiferent de condițiile meteo, de timp sau spațiu, scopul nostru fiind acela de a readuce echilibrul în locuința dumneavoastră fără să facem găuri semnificative în bugetul familiei.

Acoperim toate sectoarele din Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov.

De ce sa ne alegi

Avem program prelungit

Stim cat de important este sa ai aerul conditionat functional, de aceea lucram pana la ore tarzii, pentru a gasi pe cineva la domiciliu astfel incat problema sa fie rezolvata in timp util.

Echipa de profesionisti

Angajatii nostri sunt instruiti dupa ultimele norme si metodologii, cunosc toate tipurile de probleme si situatii, au experienta indelungata, asa ca nu trebuie sa va faceti griji, problema dumneavoastra fiind ca si rezolvata.

Preturi accesibile

Practicam niste preturi foarte corecte, accesibile oricarui buzunar. Nu va punem in situatii neplacute, dumneavoastra afland inca de la telefon care este pretul aproximativ al interventiei.

Oferim garantie

Suntem o firma serioasa si nu trebuie sa va faceti griji in privinta interventiei efectuate aspura aparatului dumneavoastra. Va asiguram ca interventia este de cea mai buna calitate si este insotita intodeauna de garantie.

Ce spun clientii

Marina Stefan

Am cautat o firma care sa imi monteze aparatul de aer conditionat, iar Climato a fost singura firma serioasa care nu m-a amanat, ci mi-a dat un termen rapid. Totul a decurs foarte normal, iar montajul a fost unul profesionist.

Ionut Aldea

Aparatul de aer conditionat se manifesta ciudat. Am sunat fara mari speranta ca o sa vina cineva prea curand. Surpriza a fost ca in 2 ore un tehnician era deja la mine, a facut niste mici investigatii si l-a pus la punct. Totul la un pret mult mai mic decat ma asteptam.

Niculaie Anton

Sunt client fidel Climato de mai multi ani. EI imi fac toate reviziile si incarcarea cu freon inainte de sezonul calduros. Sunt foarte eficienti si corecti si rapizi. Nu voi renunta la ei pentru nicio alta oferta, deoarce sunt foarte multumit de serviciile prestate.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau ai nevoie de serviciile noastre, suntem incatati sa te ascultam. De asemenea, poti sa ne suni sau sa ne vizitezi la sediu. Ai toate informatiile de contact in sectiune din dreapta.

  • Adresa

    Str. Vulturilor nr. 61

  • Email

    contact@climato.ro

  • Telefon

    0763.209.814

Service aer conditionat.

Apeleaza